A Borrajongó

Kikelet: Lónyai Szamorodni 2007

2011. szeptember 19. 06:00 - drbarta

Míg a még forgalomba se került 2008-as szamorodniról már számos poszt született, addig a 2007-es még csak futólag volt tesztelve. Pl. itt és itt.

Ezt pótolandóan:

Nagyon szeretnivaló illat. Kikeletes citrusos-narancsos aromák díszítik a műfajban megszokottabb töppedtszőlős-mézes-kajszis jegyeket. Szájban közepesen telt, a kategóriájában kifejezetten könnyed. Zamatos korty, grapefruit, narancs, kajszi, töppedt szőlő, finoman visszafogott botritisz. Lágy, nagyon finom konzisztenciájú savak. Lehetne picit élénkebb, picit komplexebb, picit mélyebb, picit hosszabb de az egész bor a selymes textúrájával, könnyedségével, dráma-mentes zamatosságával, csiszoltságával így is a számomra ideális szamorodni-képet testesíti meg. Eléri a 7 pontot.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr723215094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása